15. 08. 2022.

Ceca pjevala pred 20.000 ljudi u Kragujevcu (FOTO)

Ni kiša nije uspjela da oneraspoloži njene fanove.

– Dvadeset je godina prošlo od kada sam ovde poslednji put držala koncert. Mnogi su Šumadinci od tada rođeni i sada su ovde. Pozdravljam njih, pozdravljam sve vas, dobro veče lepa Šumadijo – pozdravila je Ceca hiljade ruku u vazduhu.

ceca02

Odjevena u smjernu haljinu boje vina Ceca je “zagrmela” pjesmom “Grome moj” i nastavila sa omiljenim numerama miliona Srba. Nakon samo četiri pjesme, nestala je struja na bini. Sa “Volimo te Ceco” publika je ohrabrila, obećavajući da svi čekaju dok se tehnički problemi ne riješe.

Uz Cecu su drhtala ženska srca pjevajući “Kukavicu”, a onda i “Doktora”. Dame su se sjetile i kako je spavati “u tvojoj majici”, ali i drugarice prokletnice. Bez “Beograde” nije moglo, ali ni bez “Vazduh koji dišem”.

ceca05

Publika je bila u delirijumu tokom Cecinih izvođenja novih hitova.

Koncert u Kragujevcu kasnio je sat i 45 minuta, a stotine mladih djevojaka grille su ogradu čuvajući mjesta pred binom i po više od dva sata. U kragujevačkim gradskim autobusima, dolazeći na koncert Cecini fanovi su se takmičili ko zna više pjesama.

Na koncert je u oko 100 autobusa stigla publika iz Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Čačka, Svilajnca, Despotovca, Gornjeg Milanovca, Lazarevca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije, Požarevca, Smedereva, Velike Plane, Kruševca.

Organizatori kažu da su bili zainteresovani i fanovi van Srbije, najviše iz Hrvatske i Bugarske.

http://www.youtube.com/watch?v=EiZevXSycuo
Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender