26. 09. 2021.

Poginula dvojica rukometaša Partizana u nesreći na Ibarskoj magistrali

Nesreća se dogodila u selu Zagrađe u podnožju Rudnika, a pored braće Popović, koji su odmah podlegli povredama, preminula je i žena koja je upravljala vozilom.

U Policijskoj upravi u Čačku rečeno je da je do nesreće došlo kada je putničko vozilo marke “jugo” beogradske registracije, kojim je iz pravca Beograda upravljala V.S. (44), iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa teretnim motornim vozilom marke “skanija” novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca.

Rukometni klub Partizan duboko žali za gubitkom dvojice dječaka i zbog nedjelje žalosti, koja će trajati do petka, odlaže mečeve svih kategorija.

Ignjat Popović je kao golman prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat, Јevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo.

Nesreća se dogodila oko 9 sati. Kako je rečeno u policiji, do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil marke “jugo” i teretno vozilo.

Izvor: Blic

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender