22. 09. 2021.

Aškovski: Gol poklanjam Partizanu

Stefan Aškovski, koji u Pećincima igra na pozajmici iz Partizana, donio je Donjem Sremu remi na proslavi 50. rođendana ‘Marakane’, iako je Zvezda vodila 2:0.

“Gol poklanjam Partizanu i “grobarima”. Srcem sam vezan za crno-bele, zato je drago što sam na neki način pomogao doskorašnjim saigračima da izbiju na čelo tabele”, rekao je Aškovski za “Žurnal”.

Ono što su mnogo pomislili je da bi ovaj gol Aškovskog mogao brzo vrati u Humsku 1.

“Sigurno bih volio ponovo da obučem dres kluba, u kome sam fudbalski prohodao, ali time ću se pozabaviti kada istekne pozajmica. U svakom slučaju, Partizan se pita”, istakao je Aškovski.

Mladi igrač posebno je srećan jer je bio strijelac tako važnog gola pred takvom atmosferom.

“Na njihovom stadionu, pred krcatim tribinama, u posljednjem minutu postigao sam gol i cijelo veče bio toliko uzbuđen da nisam mogao da zaspim. Doživljavam najdraže trenutke u karijeri”, rekao je Aškovski za “Mozzart Sport”.

Gosti iz Pećinaca nisu se uplašili atmosfere i svečarskog raspoloženja na najvećem stadionu u Srbiji, a to su pokazali uspjevši da nadoknade dva gola zaostatka.

“Nijednog trenutka nismo se uplašili “Marakane“, navijača, ambijenta. Naprotiv, onakva atmosfera samo nas je inspirisala da pokažemo šta znamo. Tokom cijele sedmice naš trener Vlado Čapljić nas je spremao da napadnemo Zvezdu i to smo radili, imali smo i u prvom poluvremenu šanse. I sve što smo tad propustili nadokandili smo u završnici. Podsjećam, sa igračem manje, što samo pokazuje kakav smo kolektiv i da pozicija na tabeli ne odgovara našim partijama”, rekao je Aškovski.

http://www.youtube.com/watch?v=Mfr3RKQew0E

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender