Jedinstveno do jake Srpske napredne stranke u Srpskoj

Naprednjaci će se udružiti u svim opštinama gdje postoje Opštinski odbori izabraće se nova rukovodstva do Izborne skupštine, najavio je predsjednik stranke Jovan Hadži Mitrović.

”Ideja SNS-a Srbije ostala je nada za promjene u Srpskoj, narodu se ništa novo ne nudi, potrebno je udružiti nove snage i krenuti dalje”, naglasio je Mitrović.

Nakon Izborne Skupštine, na kojoj će biti izabrano legalno rukovodstvo, biće donesena platforma o političkom djelovanju nakon čega će biti održana Konvencija na kojoj će prisustvovati naprednjaci Srbije čime će biti ozvaničen rad, rekao je potpredsjednik stranke, Saša Milovanović.

”Dogovoreno je prevazilaženje sudskog spora koji se vodi jer smatramo da sud ne treba odlučivati ko će biti predsjednik stranke već to stranka treba odlučiti demokratskim putem”, istakao je Milovanović.

Na novinarsko pitanje da li će Nikola Poplašen biti predsjednik stranke Mitrović i Milovanović su odgovorili da još ništa nisu zvanično dogovorili te da se nadaju da će se on kandidovati i da će na Izbornoj skupštini demokratskim putem izabrati predsjednika stranke.

Prema njihovim riječima prevaziđene su nesuglasice u stranci, kako su rekli, simpatizeri i članovi SNS-a Srpske udruženo kreću dalje. Oni su istakli da se u javnosti pojavljuju dezinformacije ali da naprednjaci od danas jedinstveno djeluju.

Ovo je prvi zajednički sastanak do sad posvađanih frakcija SNS-a Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender