Novi Sad: U pucnjavi ranjena jedna osoba

Pucnjava se dogodila u Ulici Vladike Ćirića ispred broja 33 i prema nezvaničnim informacijama, koje prenose lokalni mediji, ranjena je jedna osoba.

Đurašković je rekla Tanjugu da obavlja uvidaj na licu mjesta i da će nešto više o toj pucnjavi znati nakon završetka uviđaja.

Portparolka Kliničkog centra Vovodine Jelena Jurišin rekla je Tanjugu da je u urgentni centar dovezeno jedno lice koje je zadobilo teške tjelesne povrede i čije je stanje teško.

“U urgentni centar je primljen pacijent I.D. rođen 1976. godine iz Kaća u teškom opštem stanju i biće operisan”, rekla je Jurišinova.

Kako saznaju lokalni mediji, tri napadača, prema nezvaničnim informacijama, napala su jedan bračni par iz Novog Sada, koji se vraćao iz svoje mjenjačnice, u namjeri da ih opljačkaju. Poprskali su ih sprejom suzavcem, a onda je napadnuti muž izvadio pištolj i sa dva hica ranio jednog od napadača, dok su ostala dvojica pobegla sa lica mjesta.

Ranjeni napadač je u pratnji policije odmah prebačen u klinički centar, a policija intenzivno traga za dvojicom odbeglih napadača, navode mediji.

Maloljetnik, koga je mačetama juče u Novom Sadu povrijedila grupa huligana, operisan je i u stabilnom je stanju. Na internetu se pojavio snimak tuče sa sigurnosnih kamera.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender