15. 08. 2022.

Seka Aleksić: Psi mi izgrizu najskuplju odjeću

Seka Aleksić je otvorila vrata svog doma i dnevnom listu “Blic” pokazala svoj garderober veličine jedne garsonjere, a u njoj sve ono što veliki broj djevojaka želi da ima – tašne, cipele, haljine…

– Najviše volim opuštene kombinacije, osjećam se lijepo i prijaju mi. Volim i suknje sa visokim strukom, kao i pantalone, koje su uske i izražavaju moju liniju. Volim i široke farmerice, niske na struku, kombinovane sa širokim majicama. Kod kuće biram sportsku garderobu – rekla je Seka, kojoj su omiljeni dizajneri Saša Vidić i Bata Spasojević, dok od stranih voli najviše brend D&G.

Seka kaže da mali problem ima sa svojim ljubimcima, koji obožavaju da se igraju u njenom garderoberu.

– Uvijek sam se pitala kako se moji ljubimci uhvate za najskuplje stvari. Od cipela do nekih marama koje se nađu na podu garderobera, često mi upropaste ono što volim. Nikada ih nisam grdila, ja nisam taj tip. Iznervirala se jesam, ali sam svjesna da oni pojma nemamju šta su uradili. Njih mnogo volim, sve im opraštam. Volim cipele i tašne, ali to nije najiskrenija ljubav, a i mnogo me je koštala – rekla je Seka, kojoj su jednom prilikom ljubimci izgrizli omiljene LV cipele.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender