30. 07. 2021.

Svi na pod i S.A.R.S. kandidati za najbolji regionalni MTV bend

Naši izvođači su veoma zadovoljni što su ušli u konkurenciju za ovu prestižnu nagaradu, a sastav S.A.R.S. je nominovan po drugi put.

– Drago nam je da smo opet nominovani za MTV nagradu i nadamo se da ćemo da pobijedimo. Ova nominacija je samo potvrda onoga što vidimo na našim koncertima širom regije, a to je da priča S.A.R.S. raste iz dana u dan. Pozvao bih sve fanove S.A.R.S.-a da glasaju za nas i da nam omoguće da odemo u Amsterdam – poručuje Žarko Kovačević Žare, pevač sastava S.A.R.S.

U sličnom raspoloženju je bila i Bojana Vunuturišević, vokal sve aktivnijeg domaćeg sastava “Svi na pod!“.

– MTV nominacija za najbolji regionalni bend nam mnogo znači. U trenutku kada je naš drugi album “Mladost” u poslednjoj, završnoj fazi, ova nominacija je došla kao šlag na tortu, jagodica-bobica. Region je nešto čemu stremimo. Regionalna publika je ta kojoj se obraćamo. Odatle krećemo dalje, u nepoznate predjele. Poslije ovoga ništa više neće biti isto – smatra Bojana.

svi-na-pod--zlatne-spirale-

Glasanje za Best Adria Act počinje se obavlja na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 24. oktobra u ponoć, kada se se znati pobjednik, pobjednica ili pobjednici.

Frenkie, BIH

Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album Troyanac tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Jako sam sretan kako je album prošao, odlične kritike, odličan fedbek publike pa i ova nominacija govore da je ovo moj najbolji album do sada. Imali smo sedam video spotova od kojih su skoro svi bili prvom mjestu Domaćice, hrpu svirki, festivala i gostovanja, a najzaslužniji za sve to su naši slušaoci i prijatelji koji nas prate i podržavaju svo ovo vrijeme. Zato im želim reći jedno veliko hvala i još jednom pozvati da nam daju glas i podrže na ovom glasanju FmJam država!

Filip Dizdar, Hrvatska

Nominacija za MTV Adria Act me je razveselila jer jako vjerujem u muziku koju pravim i drago mi što imam podršku MTV-a da se i dalje bavim onim što volim.Ovim putem pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas.Hvala vam puno i veliki pozdrav iz Zagreba.”

Katja Šulc, Slovenija

Nominacija je veliko iznenađenje koje se dogodiloupravo pred moje putovanje preko okeana. Nominaciju dijelim sa Pierom, koji je koporducirao sve singlove koji su se vrtili na MTV kanalu,i sa Mihom Knifocom, koji je zaslužan za dva videospota. Glasove ćemo skupljati iz daleka, putem weba, zato glasajte i hvala na svima na podršci naše muzike!

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender