25. 10. 2021.

Karte “planule” za samo 11 minuta!

Froč, zvani “Kobra”, braniće svoje titule u supersrednjoj kategoriji u verzijama WBA i IBF protiv lokalnog rivala Džordža Grouvsa 23. novembra u Mančesteru.

“Svaki put kada čujem da se karte tako brzo prodaju, moram da se uštinem. Napuniti Arenu koja nije u mom rodnom gradu (Notingem) je stvar koja me čini pokornim. Jedva čekam da dođem u Mančester i stvarno se radujem što sam dio ovoga”, rekao je Froč.

Popularni “Kobra” je bio finalista čuvenog turnira Super šest, u kome je izgubio od Andrea Vorda, a njegov borbeni rezime je jedan od najboljih u boksu, pošto se tukao bukvalno sa svakim ko nešto znači u supersrednjoj kategoriji.

Uprkos svojoj aroganciji i čudnim izjavama, stekao je poštovanje svih ljubitelja boksa svojim beskompromisnim stilom i time što nikoga nije izbjegavao, iako je to postalo vrlo moderno u savremenom boksu.

Froč i Grouvs ne gaje veliko poštovanje jedan prema drugom. “Kobra” je u svom stilu rekao da njegov protivnik nema šta da traži s njim u ringu.

“Na njegovu žalost, u boksu je sve u nivoima, a ja sam u sasvim drugoj ligi od njega…Vjerujte mi kad vam kažem da će se ova borba završiti nokautom. Nokautiraću Džordža Grovsa u stilu. Ne poštujem ga kao osobu, jer on nije meni, četvorostrukom svjetskom šampionu, pokazao poštovanje koje zaslužujem”, rekao je Froč.

Grouvs je razbjesnio rivala time što je sparingovao sa Dancem Mikelom Keslerom i tako mu pomogao da se spremi za duel sa Fročom. Novinarima je rekao da ne vidi ništa loše u tome, kao i da je spreman da konačno postane šampion svijeta.

“Ovo je veliki korak u naprijed. Ovo je 100 odsto moj trenutak i ne mogu da dodjem da uđem u ring i pokažem svima da sam više nego spreman da ga pobijedim…Ove optužbe je tipični Fročov kompleks više vrijednosti”, rekao je Grouvs.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender