26. 09. 2021.

Đukić: Ne brinem za svoju poziciju, više me plaši stanje tima!

Samo jedna pobjeda i četiri vezana poraza – to je bilans Miroslava Đukića u Valensiji ove sezone. Ovakav skor definitivno mu ne garantuje ostanak na Mestalji, a poslije ubjedljivog poraza od Svonsija u prvom kolu Lige Evrope (0:3), počelo je da se govori i o otkazu. Međutim, srpski stručnjak je na konferenciji poslije meča rekao da se uopšte ne plaši da će dobiti šut-kartu, već ga mnogo više brine stanje tima.

“Naš tim igra veoma loše, ali nema nam druge nego da nastavimo da radimo jako. Predsjednik kluba je došao poslije utakmice u svlačionicu i igračima dao punu podršku. Iskreno, ne plašim se da ću dobiti otkaz, više me brine slika koju igrači šalju. Ipak, stojim na istom čamcu na kojem su i moji igrači, a ja preuzimam kompletnu odgovornost zbog svega što se trenutno dešava“, rekao je Đukić.

Konkretan plan za izlazak iz krize trenutno ne postoji, a bivši selektor Srbije rekao je sljedeće:

“Moramo da se ‘restartujemo’ u glavi i krenemo od nule. Ne mogu da tražim podršku publike kada im do sada nismo pružili ništa. Kada igrači ovakvog kalibra vežu četiri poraza onda je jasno da nešto nije kako treba i zato moramo da uradimo sve da što prije izađemo iz krize. Moramo što prije da popravimo igru u defanzivi, jer ne možemo ni da pobjedimo kada na jednom meču primimo tri gola. Ali, trebaće mi vremena, jer ne posjedujem magični štapić koji će sve ovo izbrisati“, zaključio je Đukić, prenosi Mozzart.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender