AMS pokretni poligon (FOTO)

Od 16. do 30. septembra AMS RS i auto-moto društvo “Banja Luka“ i Administrativna služba grada Banjaluka postavili su pokretni poligon na Trgu Krajina, na kojem se obavlja praktična obuka djece predškolskog i ranoškolskog uzrasta (od pet do devet godina) za bezbjedno učešće u saobraćaju.

Na ovom poligonu djeca imaju mogućnost da usvoje osnovna znanja neophodna za bezbjedno učešće u saobraćaju krećući se kao pješaci i biciklisti.

Auto-moto savez Republike Srpske i ove godine se tradicionalno pridružio kampanji “Evropska nedjelja mobilnosti – dan bez automobila”, pa je tim povodom danas od deset do 12 časova na Trgu Krajine u Banjaluci organizovano takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa i vožnji bicikla na poligonu spretnosti i nagraditi najbolje takmičare.

Najbolji vozači bicikla koji prođu poligon sa što manje kaznenih bodova i u što kraćem vremenskom roku dobiće prikladne nagrada. Za osvojeno prvo mjesto nagrada je bicikl, besplatno članstvo u AMS RS, svjetloodbojni prsluk i auto karta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender