27. 11. 2021.

Ceci narušeno zdravlje, nosiće holter

Svetlana Ceca Ražnatović moraće da nosi holter kako bi ljekari utvrdili da li ima ozbiljne probleme s kardiovaskularnim sistemom! Kako Kurir saznaje, ona je u četvrtak hitno prebačena u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ na Dedinju, gdje je pregledana na kardiovaskularnoj klinici.

– Ceca je primljena u četvrtak, nešto poslije 11 sati. Bila je iscrpljena, žalila se na slabost i malaksalost. Imala je jaku aritmiju. Poslije detaljnih pregleda, ljekari su ustanovili da postoji sumnja da ima srčane tegobe. Za početak moraće da nosi holter kako bi ljekari precizno mogli da utvrde koji je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja – kaže izvor Kurira.

Pjevačici je preporučeno da „uspori tempo“, ali i da se nikako ne izlaže stresu.

– Ljekari su joj savjetovali da izbjegava stresne situacije i atmosferu koja može da joj izazove napetost jer je to presudan faktor koji utiče na pogoršanje stanja kad je riječ o krvnom pritisku. Upozorena je da mora da se odmara, kao i da ne smije da se igra s takvim stvarima jer može da joj se pogorša stanje – dodaje on.

Ceca je, podsjetimo, u četvrtak osetila malaksalost, zbog koje gotovo da nije mogla da stoji na nogama, kao i jaku aritmiju.

– Nije se najbolje osjećala u prethodnih nekoliko dana – otkrio je suprug njene sestre Lidije Predrag Ocokoljić. Izvor Kurira navodi da će se Ceca u narednih nekoliko dana dogovoriti s ljekarima kad da joj stave holter, koji će morati da nosi 24 sata.

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender