Darko Lazović će tužiti Crvenu zvezdu?

Opet problemi u Crvenoj zvezdi! Taman kada su se zaboravile priče o dugovanjima i tužbama, ta tema je postala opet aktuelna. Jedan od najboljih fudbalera Zvezde, Darko Lazović blizu je odluke da tuži klub klub Arbitražnoj komisiji zbog neisplaćenih dugovanja, saznaje Informer.

Naime, Lazović se prije dvije nedelje oženio, a neposredno prije toga je tražio od čelnika kluba da mu se isplati deo dugovanja kako bi mogao da organizuje svadbu. Lazović je prvo išao kod predsjednika zaduženog za finansije Nebojše Čovića koji mu je obećao da će dobiti novac, ali od tog obećanja nije bilo ništa.

Potom je razgovarao o sa predsjednikom Draganom Džajićem, ali opet uzalud jer novac nije dobio.

„Lazović je tražio da mu isplate dio dugovanja, kako bi čovjek mogao da organizuje svadbu. Novac mu je najprije obećao Nebojša Čović, ali od toga nije bilo ništa. Zatim je tražio od predsjednika Dragana Džajića, koji ga je uputio na Čovića, s obzirom na to da mu je ovaj obećao isplatu. Radi se o sumi od 340.000 evra, možda koju hiljadu više. Na kraju nije dobio ništa“, rekao je izvor Informera.

Lazović je poslije toga poručio da neće tužiti klub ukoliko mu makar dio novca bude isplaćen. Početkom nedjelje uprava je obavještena o tome, ali niko se nije udostojio ni da priča sa igračem, a kamoli da mu uplati pare na račun.

Predsjednik Dragan Džajić se nije odazivao na pozive, dok je Nebojša Čović odbio da govori o ovom problemu.

/mozzartsport,Informer/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender