Murinjo: Nema krize u Čelsiju

Nekoliko loših rezultata Čelsija na startu sezone. Alarm je upalio poraz u prvom kolu Lige šampiona na domaćem terenu od Bazela – 2:1. Murinjo stišava strasti, nakon ozbiljnog sastanka uslijedio je „neozbiljan” trening, sve radi podizanja samopouzdanja igračima.

“Ja ne vidim krizu, vidim samo dva loša rezultata. Kritike me ne iznenađuju, nisam zabrinut. U Ligi šampiona smo izgubili meč koji smo morali da dobijemo, ali nismo ispali”, rekao je Murinjo britanskim medijima.

Portugalac je otkrio da je pokušao igračima da podigne samopouzdanje “zabavnim” treningom.

“Danas smo umjesto taktičkih vježbi, koje volim da vježbamo pred utakmicu, imali zabavni trening. Igrali smo rukomet, košarku… Imali smo zabavan trening na kome su se svi smijali i šalili”, rekao je Murinjo.

Inače, britanski “Dejli mejl” je juče objavio zanimljiv tekst i analizu posljednjih neuspeha Murinjovog Čelsija.

Ovaj list tvrdi da je ekipa Čelsija “pravljena” po mjeri Pepa Gvardiole i da omaleni, brzi i tehnički potkovani fudbaleri poput Mate, Azara i Oskara ne mogu da se uklope u “Murinjov tenk” i da bi im više odgovarao “Gavrdiolin ferari”. Zaista, zanimljivo poređenje.

Čelsi se u subotu od 18.30 sastaje sa gradskim rivalom Fulamom, a trenutno u Premijer ligi zauzima šesto mesto sa dvije pobjede, remijem i porazom, javlja RTS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender