15. 08. 2022.

Tim banjalučkih kuhara ambasadori Republike Srpske

 Vladimir Vojnović, Dragan Crnčević i Bojan Dragić ovaj put su bili mali ambasadori Republike Srpske  na  sajmu ugostiteljstva i turizma  u Insbruku – Austrija.  

Osim izlaganja propagandnih materijala turizma Republike Srpske tim je učestvovao i na takmičenju u carvingu koje se održavalo u sklopu sajma.

IMG_1484

Bojan Dragić kao učesnik kategorije „live  carving“  i eksponata osvojio je bronzanu plaketu ,  dok su sva trojica kao tim ostvarili šesto mjesto među učesnicima iz 17 zemalja Evrope.

Sumirajući svoje utiske učesnici su rekli da su zadovoljni uspjehom koji su ostvarili i ističu da im je ovo bila odlična prilika da upoznaju kolege iz svih krajeva Evrope i da razmjene svoja iskustva sa njima, te da nauče nešto novo.

Svako takmičenje je prilika za novo učenje i usavršavanje, zato se trudimo da budemo prisutni na svim većim manifestacijama kulinarskog tipa – ističe Vojnović, dobitnik više medalja sa međunarodnih takmičenja

Imali podršku i savjete od naših prijatelja iz carving tima Srbije i gospodina Dejana Ilića, kao i veliku podršku naših kolega iz Banja Luke – naglasio je Dragić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender