‘Delije’ naređuju: Skidajte dresove! (VIDEO)

’Crveno-beli’ su po završetku utakmice na stadionu Obilića došli do tribine na kojoj su bile ’delije’, koje su potom uputile niz uvreda na račun igrača, čak su ih i pljuvali i gađali raznim predmetima, da bi im na kraju naredili da im predaju dresove.

Fudbaleri su postupili po naredbi, a to je samo još jedan primjer da su u srpskom fudbalu navijači mnogo više od pristalica kluba koji podržavaju. Prethodni smo vidjeli na meču Partizana i Ludogoreca, kada je vođa navijača ’crno-belih’ skinuo traku tadašnjem kapitenu šampiona Srbije Marku Šćepoviću.

Navijači su poštedjeli samo golmana Bobana Bajkovića, koji je spasao Zvezdu ubjedljivijeg poraza, a i tokom meča nisu krili svoje nezadovoljstvo. Poslije vođstva Voždovca skandirali su: “Dokle da nas brukate”, a to se nastavilo i tokom drugog poluvremena, javlja B92.

Fudbaleri Crvene zvezde su se poslije utakmice na svom stadionu vratili pod jakom policijskom pratnjom. Autobus sa fudbalerima Zvezde dopratila su dva automobila i tri policijaska kombija, a ispred stadiona u Ljutice Bogdana dočekala su ih dva velika kombija policijske brigade.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fsBrmXNdEQc

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender