28. 09. 2021.

CZ: Pižon i Rajevac kandidati

Kao i prilikom svakog prethodnog odlaska trenera sa „Marakane“ među kandidatima je Milovan Rajevac, a uz njega favorit za klupu Zvezde je legendarni fudbaler istog kluba i bivši trener Vladimir Petrović Pižon.

Pojedini mediji spekulišu da je jedan od kandidata i Nenad Sakić, bivši trener Sampdorije, ali i Vladan Milojević, koji trenutno vodi Čukarički, i Stevan Mojsilović, trener Domžala. Pominjao se i Slavoljub Muslin, ali su svi svjesni da je to nerealna želja.

Stojanović je na klupu Zvezde došao pred početak nove sezone, kao zamjena za portugalskog stručnjaka Rikarda Sa Pintua. Odlazak sa „Marakane“ najavio je sam, odmah posijle poraza od Voždovca u nedjelju sa 1:0.

„Odgovoran sam za poraz. Osjećam odgovornost i odmah ću sjesti da razgovaram sa upravom, da što prije donesemo odluku“, rekao je Stojanović u nedjelju.

Iako se očekivalo da će do sastanka sa upravom doći u nedjelju to se nije desilo i situacija će biti razriješena u toku dana, na sjednici Upravnog odbora, koja je zakazana za 18 časova. Prema našim saznanjima, minimalne su šanse da Stojanović i poslije tog sastanka ostane trener Zvezde, a sigurno je da u upravi kluba već razmišljaju o zamjeni.

Rajevac je i poslije odlaska Sa Pintua bio glavni kandidat Dragana Džajića za trenera, a ostaje da se vidi da li će predsjednik ’crveno-belih’ dobiti podršku za svoj prijedlog. Pored Rajevca, Pižon je najozbiljniji kandidat, a ’crveno-bele’ je vodio već u dva mandata, poslednji put prije tri godine.
Izvor. B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender