Stojanović ostaje, dresovi vraćeni

Stojanović je naime na Upravnom odboru kluba na Marakani dobio jednoglasnu podršku, potvrdio je predsjednik Dragan Džajić.

„Nismo ni diskutovali o treneru večeras. Razumijem veliko interesovanje medija, ali Stojanović ima punu podršku. Kokeza je razgovarao danas sa trenerom. Načeli smo temu o rezultatima, ali nismo pričali o smjeni. Ja razumijem da mediji imaju svoje kandidate, ali on ima podršku“, rekao je Džajić.

Osim loše igre i poraza u nedjelju u centru pažnje je bio i ‘incident’ koji se dogodio nakon meča kada su navijači poskidali dresove igračima.

“Navijači su donijeli večeras dresove. I oni smatraju da to nije u redu. Izgleda da su i sami shvatili da to nije u redu”, dodao je Džajić, a na ovu temu nadovezao se i sportski direktor Zoran Stojandinović:

“Igrače boli više gubitak bodova, nego ovo što se dogodilo sa navijačima.”

“Zvezda ima finansijskih problema. Ovaj dug ne može da se izbriše za par mjeseci. Naš račun je svaki dan u problemima i blokadi. Trenutna blokada je 11 miliona. Veliko breme je ta situacija i to se uvećava lošim igrama. Ja razumijem da je publika nestrpljiva. Zaposlenima su isplaćene stare obaveze. Nije bilo riječi o privatizaciji. Razmišljamo i o tome, pravimo kocept i imamo pozitivan pristup prema toj ideji”, rekao je potpredsjednik Nebojša Čović koji je dodao da je Uprava kluba imala sastanak sa navijačima.

“Imali smo sastanak. Ovo što su navijači uradili nije u redu. Ali kom zvezdašu je juče bilo lako. Ovo je izgledalo tužno, to sam rekao i njima. Sastanak je bio dobar.”

Mediji su isticali da su neslaganja čelnih ljudi kluba jedan od najvećih problema crveno-belih.

“Bilo je razgovora i o tome. Imali smo problema, ne smijemo da dozvolimo da svi problemi narastu da ne mogu da se riješe.Nije vođenje Zvezde samo jedna dobijena ili izgubljena utakmica”, dodao je Džajić.

Fudbalere Crvene zvezde u srijedu očekuje meč šesnaestine finala nacionalnog kupa protiv Proletera u Novom Sadu i već ta utakmica mogla bi da pokaže da li trofejni srpski klub nezaustavljivo tone u sve dublju krizu i da li Stojanović i dalje zaslužuje da ostane na klupi.

Nakon šest odigranih kola ove sezone Crvena zvezda ima 10 bodova i na tabeli Superlige zaostaje šest bodova za aktuelnim šampionom Partizanom.

U narednoj prvenstvenoj utakmici crveno-beli predstojećeg vikenda dočekuju tim subotičkog Spartaka, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender