Jesenje frizure koje svima dobro stoje

Krajnje je vrijeme da odstranite ljetne vlasi koje su, vjerovatno, i pomalo oštećene usljed izlaganja suncu u korist elegantne i moderne jesenje frizure. Promijenite svoj izgled nekom od sledećih frizura koje ne zahtijevaju mnogo truda i vremena.

 

Stepenasta pixie frizura

Šiške sa strane i pramenovi koji uokviruju lice čine ovaj stil romantičnim i ženstvenim te on pristaje svim oblicima lica. (Ipak, potrebno je da povedete računa o obrvama, odnosno da one budu lijepo oblikovane, obzirom da ih ova frizura stavlja u prvi plan).

 

Ravna, sjajna kosa

Prirodne lokne su vladale crvenim tepihom nekoliko sezona, a ove jeseni se očekuje povratak super sjajne i ravne kose prebačene na jednu stranu.

 

Bob frizura sa volumenom

Ženstvena bob frizura za kojom će se svi okretati. Ono što joj daje neodoljivu čar svakako je neizostavni volumen.

 

Pletenica na vrhu glave

Pletenica na vrhu glave definitivno je pravo osvježenje nakon mora pletenica u francuskom stilu i “zalizanih” punđi.

 

Veći slojevi

Veliki broj manjih slojeva je već viđena frizura koju su skoro svi imali. Upravo iz tog razloga su “deblje” sekcije modernije i privlačnije.

 

Talasasta lob frizura

U poslednjih nekoliko sezona ravna lob frizura, kakvu je imala glumica Jennifer Aniston, bila je veoma polularna. Međutim, ove sezone je pravi hit talasasta lob frizura.

 

Hollywood ombre

Prve verzije ombre frizure izgledale su divlje i nesputano. Za jesen, izblijedjela boja ima notu elegancije koja ovu frizuru čini apsolutno fantastičnom.

 

 Guste šiške

Recite zbogom prorijeđenim šiškama i ove jeseni napravite frizuru sa gustim šiškama koje se neznatno spuštaju sa strana. To je veoma glamurozan i savršen način da istaknete svoje oči.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender