SNS: Predsjednik stranke Jovan Hadži Mitrović

Jovan Hadži Mitrović predsjednik je Srpske napredne stranke u Srpskoj i to je izvorna stranka koju su osnovali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, izjavio je potpredsjednik stranke, Saša Milovanović.

”Jedini cilj stranke je staviti tačku na nedoumicu te raditi u interesu građana”, rekao je Milovanović i dodao da je predstavljena još jedna naprednjačka stranka koja je plagijat.

Organi SNS-a su legalni i predstoji revizija u Opštinskim odborima jer stranka nije dugo radila, istakao je potpredsjednik stranke, Drago Knežević.

” Predstoji nam ujedinjenje sa ostalim dijelom članstva koje je bilo u zabludi a 99 odsto daje podršku Jovanu Hadži Mitroviću”, kaže Knežević.

Republika Srpska je u teškom stanju sa posrnulom ekonomijom koja je opljačkana, korupcija je problem, ova stranka ima težak rad pred sobom naglasio je predsjednik naprednjaka Srpske, Jovan Hadži Mitrović.

”Ovo je posljednji momenat da narod izađe na izbore i napravi presjek, narod mora ozbiljno shvatiti situaciju jer je budućnost neizvjesna”, kaže Mitrović.

Do kraja godine slijedi Izborna skupština na kojoj će biti izabrano rukovodstvo stranke i donesena platforma o političkom djelovanju a biće održana i Konvencija kojoj će prisustvovati predstavnici Srpske napredne stranke Srbije.

” Pokušaćemo da postignemo sporazum sa Srpskom radikalnom strankom, to će biti prvi korak i prva stranka sa kojom ćemo, nadam se, postići dogovor u cilju zajedničkog djelovanja”, naveo je Mitrović

20130718 SNS

SNS Srpske daće priliku mladim ljudima te će po ugledu na SNS Srbije da se obračuna sa kriminalom a ponudiće i rješenja za izlazak Srpske iz krize, naglašeno je na današnjoj konferenciji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender