Terzićeva: Nisam se ovome nadala

“Nisam se ovome nadala, zaista je velika stvar biti nominovan za neku ovako prestižnu nagradu. Čast mi je što se medju toliko kvalitetnih atletičarki, nalazim i ja”, rekla je Terzićeva.

Rekorderka Srbije na 1.500 metara i šampionka na Evropskom prenstvu za mladje seniore u Tampereu, za prestižnu nagradu nadmetaće se sa još 11 atletičarki.

Pored nje nominovane su i Anita Hinriksdotir, Reka Djurac, Emel Dereli, Florentina Marinku, Iren Ekelund, Dafne Šipers, Malaika Mlhambo, Sofi Flikn, Noemi Zbaren, Alesija Trost, Anegelina Žuk-Krasnova.

Ona je dodala da će se ove godine za ulične trke i kroseve spremati u Ulcinju.

“Na pripreme ću ići u Ulcinj, kao svake godine, tamo ću se spremati za Kros Evrope koji je na programu 8. decembra, i imaću zaista jaku grupu za trening. Staza u Ulcinju mi odgovara i od 2010. godine se tamo spremam”, poručila je Terzićeva.

Pored nje EEA je za nagradu Zvezda u usponu u muškoj konkurenciji nominovala i Emira Bekrića, koji je na šampionatu svijeta u Moskvi osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metra s preponama.

Glasanje za najboljeg atletičara Evrope u 2013. godini i Zvijezdu u usponu otvoreno je do petka, 27. septembra, u ponoć, a imena dobitnika biće objavljena 12. oktobra na svečanosti u Talinu.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender