U MUP-u Srpske ”Dan otvorenih vrata” za osnovce

Načelnik Uprave za policijsko obrazovanje Mile Šikman rekao je da tradicionalno svake godine dva puta godišnje organizuju “Dan otvorenih vrata”, čiji je cilj upoznavanje učenika sa školovanjem na Policijskoj akademiji, te pokazivanje opreme i prostora kojim raspolaže ova visokoškolska ustanova.

Šikman je napomenuo da su učenicima danas predočene određene opasnosti u kojima mogu zatražiti podršku policije, te ukazano na neke opasnosti na društvenim mrežama i u svakodnevnom životu.

“Nastojimo da rad policije i na ovaj način unaprijedimo i promovišemo, ne samo sa učenicima, nego i sa građanima”, rekao je Šikman.

Policiju su posjetili učenici prvih, drugih i devetih razreda osnovnih škola “Aleksa Šantić”, “Ivo Andrić” i “Georgi Stojkov Rakovski”.

U okviru manifestacije “Dani otvorenih vrata” pripadnici Uprave za policijsko obrazovanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sutra će posjetiti djecu u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Banjaluci gdje će im predstaviti rad ove institucije, sredstva i opremu, te im uručiti simbolične poklone.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender