Vjerili se Nole i Jelena!

Srećni par se, tako, obećao jedno drugom na vječnu ljubav, poslije tačno osam godina zabavljanja, pišu “Novosti”. Početkom ove sedmice Nole je, ujedno, proslavio i 100. nedelju na prvom mjestu ATP rang liste, i sve ukupno se spojilo u lijep povod da podignu svoju vezu na još veći nivo i obave posljednji zvaničan korak pre stupanja u brak.

Još nije poznato kada bi Novak i Jelena mogli da “stanu na ludi kamen”, jer njih dvoje žele da sačuvaju intimu za sebe, u meri u kojoj je to moguće. Ipak, spekuliše se da bi vjenčanje moglo da se održi pred kraj naredne godine zbog brojnih obaveza Đokovića i izazova pred kojima se nalazi u belom sport, pišu “Novosti”.

Novak-i-Jelena 12

Jelena je, tako, nedavno pominjala kako je pažljivo gledala slike vjenčanica u raznim časopisima.

– Pričali smo o vjenčanju, što je prirodno i normalno. Naša osjećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali djece, ona će naslijediti odlične gene sa obje strane, jer se i moja majka profesionalno bavila rukometom – rekla je tada, između ostalog, Ristićeva.

Novak je prethodno priznao da uveliko razmišlja o vjenčanju, a i često je govorio koliko je velika njegova ljubav prema Jeleni.

Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost, zato što se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo emotivnu stabilnost koja nam pomaže u našim karijerama. Jelena je moja najveća podrška, ona je ljubav mog života. Sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo je to ono što nas čini srećnim u ljubavi – pričao je Nole.

Đoković putuje u Peking, gdje ga čeka teniski turnir “Čajna open”, a poslije slijedi novo takmičenje u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta, u Šangaju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender