Vladimir Putin se oženio?

Bloger je napisao da ne veruje u istinitost toga, ali i da su mu lokalni stanovnici rekli da su manastir u Valdaju okružili pripadnici bezbjednosne služba Kremlja.

Putinov portparol Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu za moskovski dnevnik “Izvestija” da ne može da kaže zašto je manastir bio blokiran, ali da su navodi o vjenčanju čista izmišljotina i dodao da su već više puta demantovani, mada je to izgleda uzaludno.

Vladimir-i-Ljudmila-Putin-2

Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila, koji nisu viđeni zajedno više godina, objavili su početkom juna u televizijskom intervjuu da se razvode. Upitan da li će predsjednik otkriti detalje svog privatnog života kao što je to uradio za svoj razvod, Peskov je odgovorio da Putin nema obavezu da obavještava bilo koga o svom privatnom životu.

– I ja ne bih mogao nešto da kažem o njegovom privatnom životu. On toliko radi da ne vidim kako može da ima privatni život- rekao je Peskov.

U aprilu 2008. list “Moskovski korespondent” bio je zatvoren nekoliko dana pošto je pisao o mogućnosti da se Putin oženi sa Alinom Kabajevom, koja je dvostruko mlađa od njega. Putin je tada odbacio te glasine i upozorio one koji “guraju slinavi nos” u privatni život drugih.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender