15. 08. 2022.

Zvezda predstavila novi dres i tim za narednu sezonu

Igrači su beogradskom hotelu “Metropol” “prošetali” nove dresove, a posebnu garnituru će nositi i juniorski klub i ženski klub.

– Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo tim i dresove za narednu sezone. Prethodne dvije sezone pokušali smo da približimo cilj ostvarenju, a naredne ćemo pokušati još više. Napravili smo koncepciju isključivo po zakonu da bi klub mogao da živi – rekao je predsjednik kluba Nebojša Čović, dodajući:

“Moramo da razumijemo većinsku armiju navijača u ovoj zemlji, i pokušamo da joj donesemo titulu. Imamo bisere srpske košarke. Ti ljudi moraju da budu i obrazovani, a ne samo da udaraju loptu”.

“Deset dana samo do početka prve utakmice. Raško Katić je stigao sinoć i konačno smo kompletni. U prethodnom periodu sve se svelo na rad, rad i samo rad. Nadam se da ćemo biti najbolje kada to bude najpotrebnije”, rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za Telegraf.

Jedno od najjačih pojačanja crveno-belih, Slovenac Jaka Blažič, rekao je da jedva čeka da počne da nastupa za svoj novi tim.

“Imao sam dva dana da se odmorim od Evropskog prvenstva, došao sam spreman, i jedva čekam da počnemo. Drago mi je da sam konačno sa “delijama”, ne protiv njih. Uzbuđen sam”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender