Skandal na pomolu: Bivši teniser optužuje Nadala za doping

On je bez dlake na jeziku u izjavi jednom austrijskom magazinu, što prenosi švajcarski Blik, rekao da niko više ne vjeruje da se Nadal ne dopinguje.

“Nadal se dopinguje, to je jasno. Sedam mjeseci nije igrao, vratio se u februaru, a potom osvojio deset od 13 odigranih turnira. To je nemoguće! Nemoguće! To sve govori, ne želim ja ništa da kažem. Niko ne vjeruje u tu njegovu priču”, rekao je Kolerer, a potom otkrio da ima još misterija u vezi sa španskim teniserom. Pitanje je samo da li se radi o misterijama ili njegovim teorijama zavjera?

– U teniskom svijetu već kruže glasine da je njegova povreda bila način da se sakrije istina o dopingu. Ako je to istina, ako je bio pozitivan, pitam se kako će se to odraziti na tenis.

Austrijanac baš ne simpatiše španske tenisere, pa je pomenuo i Davida Ferera.

“David Ferer je bio strastven pušač. Јednom prilikom, kada sam igrao protiv njega, pušio je samo deset minuta prije meča”.

Kolereru je tokom karijere najbolji plasman bilo 55. mjesto na ATP listi 2009. godine, a iste godine se plasirao i u treće kolo US Opena. Međutim, nije poznat po rezultatima koliko po skandalima koje je pravio, a prije dvije godine je doživotno suspendovan zbog namještanja mečeva. Sbog incidentnog ponašanja dobio je nadimak “Ludi Deni”.

/ sportal.rs/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender