27. 11. 2021.

Čeda Jovanović spiskao 10.000 evra na proslavu ženinog rođendana!

Vesela družina

Riječ je, naime, o žurki zatvorenog tipa u poznatom prestoničkom restoranu na Vračaru. Slavlje je organizovano u ponedeljak 23. septembra, iako je Jeleni bio rođendan 15. septembra.

– Čeda je zakupio restoran i organizovao žurku za njihove porodične prijatelje, a u čast 34. rođendana njegove supruge Jelene. Slavlje je počelo u ranim večernjim časovima i trajalo je nekoliko sati, a atmosfera je bila odlična. Svi su bili veseli, dobro raspoloženi i celo veče su nazdravljali slavljenici – kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, gostima je služena najbolja hrana, kao i vina. Prostom računicom, Jovanović je u dahu dao najviše 26 prosječnih srpskih palata (ako je prosečna plata 45.000 dinara) na proslavu rođendana.

Inače, kako saznajemo, cijena zakupa restorana varira – u zavisnosti od toga da li je radni dan ili vikend, petak ili subota, dok nedjeljom restoran ne radi. Ipak, ukoliko gosti insistiraju, restoran može da se otvori i posljednjeg dana vikenda.

Ekskluzivni meni

Ukoliko se pak prostor zakupi radnim danom, kao što je to uradio Jovanović (ponedeljak) za oko 20-30 zvanica, cijena je oko 500 evra, plus troškovi hrane i pića, koji moraju biti iz menija restorana.

Od Jovanovića nismo uspjeli da dobijemo komentar.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender