Dragan Đilas: Kriv sam što sam izabrao pogrešno rukovodstvo

Šef obećao promjene

– Sednica nije bila burna, štaviše bilo je iznenađujuće mirno. Šef je najavio da od danas krećemo, uključujući i njega, po opštinskim odborima da dižemo moral članstvu. Mićunović je držao politički govor, koji retko ko da je shvatio, ali nije prozivao šefa. S druge strane, Božidar Đelić je pola sata pričao o radu resora – kaže izvor Kurira i dodaje da se počasni predsjednik demokrata Boris Tadić nije pojavio na sjednici.

– Čak je i Marko Đurišić, koji je poznat kao veliki kritičar u stranci, rekao da sad moramo da budemo solidarni jer nas smenjuju i hapse. S druge strane, Bojan Pajtić rekao je da ćemo da se obratimo međunarodnim organizacijama za zaštitu ljudskih prava zbog uvođenja diktature u Srbiju – navodi naš izvor.

Međutim, daleko od toga da su se demokrate smirile. Možda su se juče utišali pred šefom, mada, kako saznaje Kurir, poslanici DS u Skupštini Srbije nezadovoljni su radom Borislava Stefanovića, te se spremaju da zatraže njegovu smjenu.

Smjenjuju Stefanovića?

– Poslanici su nezadovoljni Stefanovićevim načinom na koji vodi poslanički klub. Uskoro će zatražiti njegovu smenu, a prema nekim informacijama, Đilas neće da se založi za njega. Spreman je da ga pusti niz vodu. Borko je toga svestan i zato je tražio prijem kod Borisa Tadića, ali je ovaj odbio da se vidi s njim. Tražio je prijem i kod Mikija Rakića – pitao je da li ima pet minuta za njega, na šta mu je iz kabineta poručeno da će gospodin Rakić imati za njega pet sekundi za Novu godinu – dodaje izvor Kurira.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender