26. 09. 2021.

Vučić: Hoćete izbore? Dobićete ih

– Imaće uskoro priliku da nas ubedljivo pobede, kako to slavoljubivo trvde, a videćemo šta će biti. Hoćete izbore, dobićete ih, hoćete da pobedite – pobedićete, ali možda. To sada ne zavisi od vas, već od građana – poručio je Vučić političkim oponentima odgovarajući na pitanja novinara u Vršcu.

Vučić je rekao da SNS i na republičkom i na lokalnom nivou želi da učestvuje u vlasti samo ako za to ima legitimitet i podršku građana i da ne želi da, kao njihovi prethodnici, vladaju četiri godine, iako su legitimitet i podršku izgubili već u prvoj godini.

– Važno je da se proveri legitimitet i da idemo na tu proveru – rekao je Vučić osvrnuvši se pritom na ponašanje pojedinih stranaka, koje je okarakterisao krilaticom: “Držite me da ga ne udarim”.

On je rekao da mnogi “viču – dajte izbore”, a izbora se najviše plaše i dodao: “Nema problema, dajte izbore, ja sam saglasan sa tim“.

PROVJERIĆEMO OPTUŽBE PROTIV PUŠIĆA!

Aleksandar Vučić kaže da je sa Bogdanom Pušićem imao izvanrednu saradnju, i da je on radio na teškim slučajevima, kao i da ako postoje optužbe, one moraju da se provjere.

– Važno je da se optužbe provere i Pušić će na kraju biti ili potpuno čist i nastaviti da radi svoj posao ili će se optužbe potvrditi – kazao je prvi potpredsjednik.

– Slučaj Pušića pokazuje da država nema nikakve strahove – kaže on.

STAVIĆEMO TAČKU NA PROTEŽIRANJE DRŽAVNOG U ODNOSU NA PRIVATNO!

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije je, prisustvujući početku izvođenja radova na izgradnji fabrike kompanije “Fresenijus medikal ker” u Vršcu, koja će zaposliti 429 novih radnika, rekao da je to veliki uspeh i podvig za Srbiju .

– To je uspeh i podvig koji smo postigli zahvaljujući Nemačkoj i angažovanju nemačke kompanije. Srbija će uraditi sve da poželite da broj zaposlenih u budućnosti pređe magičnih 1.150 (koliko je kompanija najavila da će ukupno zaposliti) – rekao je Vučić i dodao da kompanija neće imati nikakvih problema u poslovanju.

– Staviće se tačka na praksu da se u Srbiji uvek nađe razlog da se protežira državno u odnosu na privatno i to ne zato što se voli država nego da bi se stavljao novac u džep – istakao je potpredsjednik vlade Srbije.

Podsjetio je da je riječ o jednoj od najvećih njemačkih kompanija, koja će ove godine postići izvoz u vrijednosti većoj od 30 miliona evra, da je to jedna od kompanija koja na najbolji način štiti Srbiju i zaključio: “Na svaki način ćemo podržati njihovu investiciju“.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender