7 neodoljivih jesenjih frizura

Od prekrasne talasaste kose preko božanstvene pletenice do seksi punđe. Ove jeseni obavezno isprobajte neku od sljedećih neodoljivih frizura.

 

Božanstvena pletenica

Božanstvena pletenica sa gustim šiškama pomoći će vam da izgledate romantično i neodoljivo. Za dodatnu dozu seksipila, neka vam par pramenova uokviruje lice.

 

Razbarušeni konjski rep

Želite cool, svjež stil za koji vam je potrebno veoma malo vremena? Onda je vješto razbarušeni konjski rep frizura koja će vam definitivno odgovarati.

 

Retro glamur

Senzualna frizura iz pedesetih godina prošlog vijeka može vam pomoći da izgledate glamurozno i zavodljivo. Idealna za večernje izlaske.

 

Visoka punđa

Uglađena, visoka punđa i dalje je veoma popularna. Jasno je i zašto: može se brzo napraviti, kosa vam ne mora biti 100% čista (i niko neće primijetiti da nije čista!) te otkriva jedan od atributa koji muškarce izluđuje – vrat!

 

Pletenica oko glave

Bez obzira da li izlazite u elegantnoj haljini ili farmerkama, ukoliko imate ovakvu frizuru, vi ćete biti jedini u koga će muškarci gledati cijelu noć.

 

Lokne sa strane

Jedan od najsvestranijih, najglamuroznijih i najprivlačnijih stilova ove jeseni su lokne prebačene na jednu stranu. Frizura je idealna za večernje prilike.

 

Seksi šezdesete

Želite da ostavite fantastičan prvi utisak? Frizura inspirisana šezdesetim godinama prošlog vijeka ponovo je in i jednostavno odiše glamurom i seksipilom.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender