26. 09. 2021.

Škola sporta za najmlađe

Kako djeci ne bi bilo dosadno, program škole obuhvata širok spektar sportskog obrazovanja. Osnovne aktivnosti uključuju prirodne i izvedene oblike kretanja – hodanje, trčanje, rad sa loptom, vježbe oblikovanja, penjanja, puzanja… Osim ovoga, djeca će proći i pripremu za učenje plivanja i skijanja, te školu plivanja i skijanja.

“Aktivnosti se temelje na funkcionalnoj igri, osnovama bazičnih sportskih grana kao što su gimnastika, atetika i plivanje, te osnovim elementima sportskih igara – odbojke, rukometa, košarke, fudbala i drugih. Želimo da naša djeca zavole sport u ranoj dobi, a nadamo se da ćemo među njima otkriti i talente koji će izrasti u sportske šampione”, kaže Mirna Vujanović, instruktorka u školi Dizni.

Treninzi se odvijaju u prostorijama OŠ Zmaj Jova Jovanović utorkom od 16 do 17 časova, te u OŠ Ivo Andrić nedeljom od 11 do 12 časova.

Mjesečna članarina iznosi 30 KM, a više informacija može se dobiti na broju 066/253 419 i u prostorijama skijaškog kluba Starčevica u ulici Sime Matavulja 16A, četvrtkom od 18 do 21 čas.

Izvor: Istinito

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender