26. 09. 2021.

Amerikanac koji ima lijek protiv raka: Hemoterapija je medicinska prevara!

U ovom ostvarenju autor temeljno dokazuje da uzrok raka nisu ni virusi ni zagonetni toksini, već jednostavno nedostatak jedne hranljive materije – vitamina B17.

Suprotstavljajući se zvaničnoj farmaceutskoj politici koja, prema njegovim riječima, posljednjih 30 godina vješto krije od javnosti pravi lijek protiv raka, Grifin ističe da danas na raku više ljudi zarađuje za život, nego što od njega umire.

Grifin je u Beograd stigao na promociju knjige “Svet bez raka”, konačno prevedenu na srpski jezik.

– Istina je da je ljudima teško da vjeruju u ono što sam napisao, ali mene to uopšte ne čudi. Pa, i u 19. vijeku su naučnici mislili da je skorbut kod mornara rezultat ujeda misterioznih buba iz potpalublja. Kasnije se, naravno, ispostavilo da je uzrok ove bolesti zapravo nedostatak vitamina C – objašnjava u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf ovaj proslavljeni kalifornijski publicista poznat po bavljenju raznovrsnim temama u svojim delima, između ostalog, i terorizmom, subverzijama, ali i arheologijom i istorijom.

– Moj prijatelj doktor Ričardson počeo je prije tridesetak godina na klinicii koristi vitamin B17 (koji se u svom prečišćenom obliku naziva leatril ili amigdalin) u tretmanu pacijenata oboljelih od raka. Sve se desilo nakon što je čuveni biohemičar Ernst T. Kreb podigao prašinu u javnosti tako što je htio da plasira ovaj lijek na tržište navodeći da je rak zapravo avitaminoza, tačnije poremećaj u metabolizmu izazvan nedostatkom vitamina B17 u prehrani- rekao je Grifin govoreći o knjizi.

Odgovarajući na pitanje kako je moguće da taj lijek zabranjen u SAD Grifin kaže da je nakon što su pacijenti koji su se oporavili počeli da šire priču o lijeku, to nekome nije išlo u prilog. Naročito ne velikim farmakokartelima i administraciji službene medicine. Američka administracija za ishranu i lijekove (FDA) nazvala je vitamin B17 običnom prevarom i zabranila njegovo plasiranje na tržište.

Govoreći o vitaminu B17 Grifin kaže da je to je prirodni hemoerapijski agens koji se može naći u više od 1.200 biljaka. Prvenstveno u košticama i sjemenkama voća: kajsije, marelice/breskve, šljive, višnje, jabuke, ali i u prosu. Njegov molekul je sastavljen od dva molekula šećera i jedne cijanida i benzaldehida.

– Ne kao stručnjak (jer to nisam), već kao običan čovjek, nikome ne bih preporučio da ide na hemoterapiju. Znam da ja nikada ne bih pristao da idem na hemoterapiju. Čak verujem da ona izaziva rak. Zvanično liječenje raka je veliki biznis. Na hemoterapijama i citostaticima zarađuju se milijarde dolara. Ne stavljaju svi ljekari novac ispred pacijenata, ali u ljudskoj prirodi je, nažalost,  jurnjava za novcem, rekao je Grifin.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender