Dodik: Iznenadilo me ponašanje kluba poslanika SDS-a

“Iznenadilo me ponašanje Kluba poslanika SDS-a u parlamentu Srpske. Povlačenje poslaničke grupe nije dobar odnos prema Narodnoj skupštini i Republici Srpskoj”, naglasio je Dodik.

U obraćanju na posebnoj sjednici parlamenta Srpske, Dodik je rekao da Klub poslanika SDS-a iznosi podatke koji apsolutno ne stoje, među kojima je i taj da je u Briselu postojala delegacija Republike Srpske.

“Nije postojala nikakva delegacija, jer smo tamo pozvani Bosić i ja kao predsjednici političkih partija. Imali smo jedinstven stav i Srpska je u tom pogledu jasno funkcionisala”, podsjetio je Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a.

On je ocijenio da je naivno vjerovao da je situacija u kojoj se interveniše u Dejtonski mirovni sporazum trenutak manifestovanja jedinstva u Srpskoj.

“Mislio sam da ćemo danas ovdje manifestovati jedinstvo i da ćemo jedinstveno podržati zaključke palamenta Srpske. Žao mi je što izostaje ova priča i što će poruka biti da nije bilo SDS-a”, rekao je Dodik i poručio da je afirmacija jednistvenog stava put kojim treba da se kreće Srpska.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender