Bijela udovica: Želim da moja djeca ubijaju nevjernike!

Tokom istrage, u kući u Keniji koju su ona i drugi islamski ekstremisti koristili kako bi organizovali napad na dva hotela i šoping centar u Nairobiju, pronađen je dnevnik u kome je na devet stranica bijela udovica opisala svoju potrebu za ubijanjem “nevernika” i podsticanju drugih, pa i svoje djece da čine isto.

U kući su pronađeni meci za kalašnjikov kao i fotografije njeno četvoro dece koju je vaspitavala da postanu kao njihov otac.

profimedia-0120489870

Alah me je blagoslovio sa najboljim suprugom. On je bio upravo ono što sam tražila prije nego sam se udala. Tražila sam supruga koji bi sve dao za Alaha i koji živi terororišući nevjernike, baš kao što oni to čine nama. To je ono što sam željela, a Alah mi je podario, napisala je Samanta.

Ona je objasnila i kako ju je suprug upozorio da će se, ako se uda za njega, morati odreći “lagodnog zapadnjačkog načina života”.

– Složila sam se, naravno, to je bilo ono što sam oduvek želela, napisala je Samanta, a u dnevniku je napisala i da je ženi veoma bitno da podrži mudžahedina.

– Moj suprug me je ostavljao u mnogo situacija kako bi se borio za Alaha. Nekad nedeljama nisam dobila nikakve informacije o njemu, i tada nisam ni jela ni spavala, jer nisam znala je li živ, piše Lutvajt u svom dnevniku.

U dnevniku je pronađena fotografija njene djece s kojima je trenutno u bijegu, kao i sugerisanje kako priče o džihadu mogu biti primjerene kao priče za laku noć.

– U ovoj knjizi zapisane su sve priče o mudžahedinima koje su mi ikad ispričane. Dugo godina želela sam napisati nešto kako bi koristilo mojoj braći i sestrama, poslati poruku nade i podrške i pokazati im pravi put – piše Lutvajt i dodaje kako im kroz te razgovore i svoja iskustva želi pokazati što zapravo znači biti mudžahedin.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender