Mihajlović selektor, Stanković direktor?!

Mihajlović je spreman da vodi “orlove” i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. On je u razgovoru sa prvim čovjekom FSS Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem FSS naveo samo jedan uslov, a to je da u decembru ne bude potresa u nacionalnom savezu.

Aktuelni selektor Srbije je naveo da je odbio sve ponude sa željom da kruniše rad u reprezentaciji sa timom koji je formirao kroz kvalifikacije za SP.

“Ne zavisi toliko od mene, ali ako Karadžić ostane ja sam spreman za razgovor. U suprotnom idem, ko god da dođe. Zoran Laković i Karadžić su ljudi u koje imam povjerenje”, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi.

SINIŠA MIHAJLOVIC

Ako bi Skupština FSS u decembru prihvatila najavljenu ostavku Karadžića, Mihajlović bi napustio mjesto selektora. On bi u tom slučaju prihvatio jednu od tri ponude, koje trenutno ima.

U slučaju da Mihajlović ostane selektor na mjesto direktora A reprezentacije bio bi imenovan Dejan Stanković koji će se na meču sa Japanom oprostiti od dresa nacionalnog tima.

Po novom ugovoru Mihajlović imao manju platu od sadašnje, a bonus za plasman na EP 2016. bi bio veći.

Mihajlović je danas saopštio i spisak igrača na koje računa za kontrolni meč protiv Јapana, 11. oktobra u Novom Sadu i četiri dana kasnije u kvalifikacijama za SP protiv Makedonije u Јagodini.

Na spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.

Odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Branislav Trajković.

Sredina terena: Dejan Stanković, Aleksandar Ignjovski, Ivan Radovanović, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Dušan Basta, Andrija Živković, Miloš Јojić, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Miralem Sulejmani.

Napad: Filip Đorđević, Stefan Šćepović.

Izvor: Kurir, Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender