27. 09. 2021.

Mateja Kežman pobjegao od žena!

– Emilija je od zajedničkih prijatelja čula da je Mateja kupio stan. Posle toga je na društvenim mrežama videla da se njegova ljubavnica Marija hvali fotografijama njihovog novog doma. Zbog toga je zatražila objašnjenje kako je moguće da njegova deca iz braka s njom i dalje žive kao podstanari, i to da ona plaća kiriju, dok on obezbeđuje krov nad glavom novoj porodici – kaže naš izvor blizak Kežmanu i njegovoj bivšoj ženi. Fudbaler se našao u nebranom grožđu i uporno je negirao da je kupio stan.

– S druge strane, Marija pritiska Mateju da stan bude na njeno ime. On trpi pritisak obe žene, te je u jednom trenutku rekao Emiliji da će poludeti od njih dve i da će otići u manastir. Posle toga se spakovao i otišao u Herceg Novi. Inače, iako se pričalo da se Kežman kući u Novom Sadu, on je stan ipak kupio na Vračaru, gde namerava da živi – završava naš izvor.

Kako je rekao, tako je i otputovao na Crnogorsko primorje. A da li će mu neriješeni računi iz prošlog braka poremetiti nove planove, ostaje da se vidi.

Možda mu „u bekstvu“ ipak sine lampica u glavi da kao otac treba da obezbjedi svu svoju djecu. I da napokon nađe zajednički jezik sa obje žene.

Izvor: Kurir

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender