24. 10. 2021.

Đokovićeva knjiga “Serviraj za pobedu” ruši rekord

Prvi tiraž knjige je 60.000 primjeraka, a prema riječima Dejana Papića iz “Lagune” i Ratka Dmitrović iz “Novosti”, ukoliko se nastavi sadašnji trened prodaje, moguća su i nova izdanja.

Papić je istakao da je od 4. oktobra kada je knjiga objavljena prodato 5.000 primeraka, ne računajući kioske kompanije “Novosti”.

“Ovo je za nas već sada knjiga godine i očekujemo da obori rekorde u prodaji, ali i kada je u pitanju publicitet. Prirodna je naša saradnja sa Novostima, pogotovo jer se radi o knjizi Srbina koji je po mnogo čemu broj jedan u svetu”, rekao je Papić na promociji u knjižari “Laguna” u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

On je dodao da Đoković neće moći da dođe na beogradski Sajam knjiga, ali će se potruditi da organizuje promociju sa srpskim teniserom uoči finala Dejvis kupa protiv Češke koje se igra u Beogradu.

Direktor i glavni odgovorni urednik kompanije “Novosti” Ratko Dmitrović kazao je da ova knjiga može da bude dobar orjentir za sve mlade ljude, a pogotovo sportiste koje žele da budu uspješni.

“U ovoj knjizi dominira priča o Novakovoj ishrani, koja je ispostavilo se, bila presudni korak na putu ka uspehu i mestu broj jedan na svetu. Ova knjiga ima i određenu misiju i naravno da je važno što je jedan čovek iz našeg naroda u samom svetskom vrhu”, rekao je Dmitrović.

Knjiga “Serviraj za pobedu” već je objavljena u SAD i tamo je takođe veoma popularna.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender