Linc: Ana i Aleksandra na terenu

Prva bi na terenu trebalo da se nađe Ivanovićeva, koja igra treći meč na Centralnom terenu sa Belgijankom Janinom Vikmajer.

Program na tom terenu u podne otvaraju Njemica Anika Bek i Dominika Cibulkova iz Slovačke, potom slijedi duel još jedne njemačke teniserke Julije Gerges i Kamile Đorđi iz Italije, prije nego što dođe red na Ivanovićevu i Vikmajerovu. To znači da bi njihov meč mogao da počne najranije oko 15 časova.

Ivanovićevoj i Vikmajerovoj to će biti drugi međusobni susret, a belgijska teniserka dobila je jedini prethodni. Vikmajerova je slavila na turniru u Rimu 2011 poslije velike borbe u tri seta sa 2:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Krunićeva se sastaje sa Ukrajinkom Marinom Zanevskom, i to će im biti prvi međusobni susret, a četvrti je na programu na Terenu 1. Na tom terenu program počinje takođe u podne, a otvaraju ga Belgijanka Kirsten Flipkens i Dona Vekić iz Hrvatske. Potom se sastaju Čehinja Kristina Pliškova i Karla Suares Navaro iz Španije, prije duela Rumunke Irina-Kamelije Begu i Kataržine Piter iz Poljske. Potom na teren izlaze Krunićeva i Zanevska.
Izvor. B92 | JT

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender