Đoković: Monfis voli velike mečeve

Đoković je do trijumfa došao sa 6:3, 6:3, i tako osigurao duel sa Gaelom Monfisom iz Francuske, koji je iznenadio Rodžera Federera.

Duel Đokovića i Monfisa na programu je u petak od 12 časova.

„Morao sam da igram da igram duge poene i potrudim se, zato što je Fonjini bio u odličnoj formi u posljednja tri-četiri mjeseca“, rekao je Đoković, „On je veoma talentovan igrač, dosta brzo se kreće na terenu i tjera vas da se namučite prilikom svakog poena. Bila je ovo dobra i važna pobjeda. U bitnim trenucima sam servirao dobro, igrao sam prave udarce u pravom trenutku. Pobjeda bez izgubljenog seta je ono što sam želio i čemu sam se radovao“.

Đokovića sada čeka susret sa Monfisom, teniserom koji do sada nije uspio da ga pobijedi.

„Koliko sam ja uspio da vidim tokom njegovog meča sa Federerom, Monfis je bio bolji igrač i zaslužio je da pobijedi. Uvijek je problem kada on servira dobro, a takav je slučaj bio sada. Mislim da je jedan od najinteresantnijih igrača, zato što je pravi sportista, veoma je brz i odlično se kreće. Njega hrani energija koju dobija od publike, on zaista voli da igra velike mečeve na najvećim terenima“, istakao je Đoković.
JT

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender