Egzit nominovan za najbolji evropski festival

“Egzit” je jedini iz regiona Balkana koji je nominovan u kategoriji velikih festivala “Major Festivals”. Ovo je šesta nominacija za novosadsku manifestaciju koju svake godine publika svojim glasovima svrstava u deset najboljih evropskih festivala.

Zainteresovani mogu da glasaju da se “Egzit” i ove godine nađe među deset najboljih evropskih festivala, i to na sajtu. Festival postoji već 13 godina i kroz kapije tvrđave za to vrijeme prošlo je više od 30.000 izvođača i preko dva miliona posjetilaca.

Najveći svjetski mediji poput CNN, BBC, “Gardijana” redovno proglašavaju “Egzit” za jedan od najznačajnijih svjetskih muzičkih događaja.

Ovogodišnji festival ostaće zapamćen kao jedno od najboljih izdanja festivala u njegovoj istoriji. Oboreni su brojni rekordi, kao što je ukupna posjeta, posjeta glavnoj bini i Dance areni, posjeta sajtu exitfest.org i mnogi drugi. Posebnu značaj uspjehu, doprinosi i činjenica da dok su mnogi najveći evropski festivali doživeli pad posjete u ovoj godini, broj publike na Egzitu u 2013. povećan je za 40% u odnosu na 2012. godinu.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender