26. 09. 2021.

Georgijev ogorčen: Cenzurisali su me na B92! (FOTO)

Poznato je da pjevač pri suretima s novinarima izbjegava da priča na temu svog emotivnog statusa, te je na pitanje voditelja emisije “Bulevar” da li razmišlja o braku, odgovorio:

– Žene su agresivne u poslednje vreme, navalentne. Poludele su više nego ikad! Potpuno su podivljale – neodređeno je odgovorio Georgiev.

Vlado-Georgijev

Takođe, na pitanje da li je možda izgubio inspiraciju za muziku, pošto bruje komentari da su mu sve pjesme postale slične, nasmijao se i nerado rekao:

– Glupo ti je pitanje. Znaš kako, kada ti sve u životu ide, onda je i inspiracija na niskom nivou – kratak je bio Vlado, koji je najprije emisiju uredno najavio na Tviteru i pozvao sve obožavaoce da je pogledaju, a nakon emitovanja razočarano opleo po “B92″.

– Neću više govoriti za “Bulevar B92″ jer cenzurišu! Neko pruži ruku, secni mu uže! B92=kanal. Prevarili me danas. Jednom i više ne. Gracias! – napisao je ogorčeni pjevač i objasnio koji deo nije pušten u etar.

– Isečen sam jer sam na pitanje o političkoj situaciji odgovorio da bi i moja pokojna baba znala da digne PDV i smanji plate. Pozdravčić cupi! – napisao je kantautor.

vladao-georgijev-tviter
Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender