Ognjen će dati 5.000 evra za porođaj svoje žene!

– Danijela u toj privatnoj zdravstvenoj ustanovi vodi trudnoću i zbog toga je rešila da se tu i porodi. Ima poverenja u osoblje, a biće joj pruženi sva potrebna nega i mir jer, za razliku od državnih porodilišta, ovde nema toliko mnogo porodilja – kaže naš izvor blizak poznatom paru. U cijenu koju će Amidžići platiti uključeno je sve što je potrebno za posljednje trudničke i porodiljske dane.

– Suma od 500.000 dinara podrazumeva sve preglede trudnice, konsultaciju s anesteziologom oko izbora anestezije, psihofizičku pripremu, porođaj s anestezijom, boravak u porodilištu uz neprekidan nadzor ginekologa, pedijatra i medicinskih sestara, sve preglede i laboratorijske analize koji se obavljaju za vreme boravka u porodilištu, ali i kontrolne preglede nakon napuštanja bolnice – ističe naš izvor.

Iako će bebu roditi carskim rezom, manekenka će biti svjesna, pošto će dobiti epidural. To znači da će biti budna, ali da neće osećati bol. I Ognjen će biti s njom u najsrećnijem trenutku, što nju posebno raduje.

Tata u sali

– Znam da neće biti lako da gledam carski rez svoje supruge. U isto vreme osećam uzbuđenje i strah. Drago mi je što su nam doktori „Jevremove“ izašli u susret i dozvolili mi da prisustvujem tako važnom trenutku – izjavio je Ognjen za magazin Helou.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender