Sin vlasnika ”Petog neplana” pucao u djevojku pa izvršio samoubistvo (AUDIO)

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je da budu preduzete neophodne istražne radnje i vještačenja kako bi bile rasvijetljene sve okolnosti pod kojima je Bogoljub Romanić /26/ iz Prijedora pucao u glavu Slađani Bursać /23/, nanijevši joj povrede opasne po život, a potom se ubio. Romanić je ušao u porodičnu kuću Slađane Bursać i pucao joj iz pištolja u glavu, a odmah nakon toga izvršio je samoubistvo, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Tragedija se dogodila jutros u 6.20 časova u Ulici Miše Jazbeca u Prijedoru. Uviđaj su izvršili pripadnici prijedorske Stanice javne bezbjednosti po nalogu dežurnog tužioca banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Djevojka je operisana jutros u banjalučkom Kliničkom centru i dalje prognoze su neizvjesne, saopšteno je iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Kliničkog centra Banjaluka.

Ona je dovezena u Klinički centar Banjaluka u teškom stanju, bez svijesti i sa prostrelnom ranom na glavi.

Na mjestu tragedije bio je Bogoljubov otac, Željko Romanić, poznati privatnik iz Omarske i vlasnik “Petog neplana”.

Nezvanično saznajemo da su vezu ovo dvoje mladih ljudi pratile stalne svađe i razmirice zbog čega je policija morala više puta intervenisati. Kako svjedoče komšije, Romanić je bio vrlo nasilnog ponašanja te je često prijetio i maltretirao ranjenu djevojku i njenu porodicu. I sama se Bursać jednom prilikom povjerila da se s njim, iz straha, morala pomiriti.

Poslušajte izjavu portparolke Centra javne bezbjednosti Banjaluka, Marije Markanović.

https://soundcloud.com/kontaktradio/marija-markanovi-poku-aj

Izvor: Avaz, Kontakt

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender