Borac vrijedno trenira

Bilo je nekoliko opcija, a posljednja je bila Rudar iz Velenja. Nismo uspjeli da se dogovorimo sa Slovencima o terminu i odlučili smo da prvi tim odmjeri snage sa juniorima. Biće to prilika da se uvjerimo i u kvalitet igrača koji nastupaju za mlađu selekciju – istakao je šef stručnog štaba banjalučkog Borca Dragan Jović.

Pripreme u prvenstvenoj pauzi teku prema planu.

– Treniramo na terenima Škole fudbala “Džaja”, a u nedjelju igrači imaju slobodan dan. Sljedeće sedmice pojačavaćemo intenzitet treninga, tako da će ekipa potpuno spremno dočekati derbi protiv Širokog Brijega 19. oktobra. U ovom meču moći ćemo da računamo na sve raspoložive snage, a nadam se da će nas u međuvremenu i povrede mimoići – nastavio je Jović.

Na treninzima nedostaje pet igrača koji imaju obaveze u reprezentativnim selekcijama BiH.

– To nam malo remeti plan rada, ali smo ponosni na to da imamo toliko reprezentativaca. To su: Asmir Avdukić (A selekcija), Nebojša Runić, Aleksandar Subić i Srđan Grahovac (mlada reprezentacija), te Fedor Predragović (U-19) – dodao je Jović.

U 12. kolu Banjalučani će ugostiti Široki Brijeg.

– Ovo će za nas biti jedna od najznačajnijih utakmica ove jeseni, jer bismo u slučaju pobjede zadržali, a možda čak i povećali prednost u odnosu na najbliže pratioce na tabeli. Hercegovci imaju dobru ekipu i sigurno da su u njihovim redovima očekivali mnogo veći bodovni saldo poslije 11 kola. Zbog toga moramo biti veoma oprezni i ubijeđen sam da maksimalnim angažmanom možemo da zabilježimo još jedan trijumf – naglasio je Jović.

/Glas Srpske/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender