Dujković: Džajo, vodi Zvezdu kao što si je nekada vodio!

Iako su gledišta polarizovana, čini se da je u Ljutice Bogdana “gazda” samo Dragan Džajić. To i nije loše, rekli bi oni stariji navijači “crveno-belih”, oni koji su svjedočili uspjesima kluba kada je na njenom čelu bio sadašnji predsjednik i najbolji fudbaler SFRJ, zemlje u kojoj je igrao.

Predsjednik kluba bi trebalo da ima najveće ingerencije i tu nema mnogo dijametralno različitih mišljenja. Međutim, Ratomir Dujković, nekadašnji golman Zvezde i selektor mlade selekcije Srbije i nekoliko reprezentacija sa kojima je igrao i na svjetskom prvenstvu, priznaje da je situacija u klubu alarmantna.

12

– Situacija je jako, jako loša. Alarmantna! Pod hitno moraju da se povuku konkretni potezi. Ako je i deset posto od onoga što objavljuju mediji tačno, a mislim da jeste, onda je ovakvo stanje u rukovođenju neodrživo i može da bude fatalno.

Zato, da bi se Zvezda spasla, Dragan Džajić treba da preuzme sve u svoje ruke i da vodi klub onako kako je to radio nekada – rekao je za “Novosti” Dujković, i nastavio:

– Džajić mora što prije da okupi oko sebe tim ljudi sposoban da ga prati. Iskreno, ove koji su sada u vrhu uprave, izuzev Nebojše Čovića, i ne poznajem. Nemam ni saznanja da je bilo ko od njih imao iskustvo rada u bilo kom sportskom kolektivu, još manje u velikoj sredini kao što je Zvezda. Zato i ne mogu da sudim o njihovim kvalitetima i mogućnostima.

Ali, ako je tačno to što govore da ih je Džaja doveo, onda predsjednik vjerovatno zna zašto je to uradio. Ukoliko to nije istina, onda im nije mjesto u Zvezdi.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender