26. 09. 2021.
Za tri, četiri dana odluka o privremenom vijeću

Ne razumijem zašto je Đilas nervozan!

– Nijednu lošu reč neću reći o Đilasu, osim što ne razumem zašto je toliko nervozan, kao i ljudi u njegovoj stranci. Mislim da time čine loše sebi i svojoj stranci – naglasio je Vučić govoreći je o Đilasu.

– Ne zaboravite da Đilas ima izbore. Ima priliku da na izborima pokaže sve. Ima onu priliku koju on meni nije dao. To nije samo fer, nego više od toga – rekao je Vučić komentarišući opasku da je javna tajna da je bio posljednja brana za smjenu Đilasa, kao i zašto je ona popustila.

Upitan da li su na ovaj način učinili svojevrsnu uslugu Đilasu da homogenizuje stranku i birače, Vučić je ukazao da je unapred najavio da će u roku od šest meseci biti izbori u Beogradu, a ne zbog neke odluke DSS ili nekog drugog.

– To je u teškim političkim uslovima, u kojima imate žestoko političko trvenje, odraz odgovornosti, poštenja i poštovanja prema političkim protivnicima – naveo je Vučić.

Na pitanje koga bi voleo da ima za suparnika u Demokratskoj stranci, Tadića ili Đilasa, Vučić odgovara:

– Ne razmišljam o tome. Zaista se bavim državnim problemima, i tu sam jedino strastven. Verujte, ovo je kritika na moj račun, u prostorije svoje stranke ušao sam šest ili sedam puta za godinu dana. To govori koliko sam zaista iskreno zauzet i obuzet državnim poslovima.

Izvor: Nedeljnik

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender