28. 09. 2021.

Dobila korpu: Bankar iz Švajcarske šutnuo Katarinu Radivojević

Katarina Radivojević nedavno je okončala tromjesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Kako saznajemo od naših odlično obavještenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lijepom glumicom.

– Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška – kaže naš sagovornik, koji je dobro poznaje, i dodaje:

– Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije htio da pređe.

S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vrijeme živio i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u procjeni.

Kako još saznajemo, bila je veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu. A prije samo dva mjeseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe.

To je i rekla u jednom intervjuu:

– Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumijevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku.

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender