26. 09. 2021.

Gru: Neću novac po svaku cijenu

Reper Dalibor Andonov Gru je završio snimanje novog singla pod nazivom “Dugme po dugme”, za koji planira da uradi i spot. Beogradski muzičar trenutno priprema još nekoliko pjesama, ali kaže da ne planira da snimi album, jer je to u današnje vrijeme potpuno besmisleno. Gru nekoliko godina radi i kao di-džej. Sve je počelo kao hobi, koji je izrastao u ozbiljan posao.

Već treću godinu zaredom sam angažovan u klubu “Stefan Braun”, gdje svakog četvrtka puštam muziku – kaže Gru. U ovom trenutku sam mnogo više angažovan kao di-džej, nego na klasičnim nastupima, čak sam izgubio volju da se bavim muzikom kao nekad. Važno mi je da sam i dalje u muzici, ali na drugi način, i to mi izuzetno prija.

U posljednje vrijeme među reperima je postao trend da snimaju duete sa folk pjevačicama, ali Gru kaže da ga to ne zanima.

gru i danica

– Takve stvari niti podržavam, niti osuđujem – ističe Gru. – Svako radi kako misli da bi trebalo. Imao sam takve ponude, ali iskreno to ne bih radio. Poslije toliko godina bavljenja muzikom ne želim da radim nešto zbog čega bih se loše osjećao. Neću da trčim za novcem po svaku cijenu.

Dalibor Andonov Gru, koji sa manekenkom Danicom Prvulović ima sinove Vuka i Relju, na pitanje da li planiraju još djece, kroz osmijeh, ali odlučno odgovara:

– Ne razmišljamo o proširenju porodice, sasvim nas je dovoljno u kući. Nije nam potreban još veći haos. Šalim se… Lijepo je imati više djece, ali danas čovjek nema dovoljno vremena da im se posveti na pravi način, rekao je Gru za Novosti.

http://www.youtube.com/watch?v=_lFTUaM6Dqo

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender