Severina izazvala gnjev muslimana

„Kao Hurem, robinja ne ljubi kao dama, na koljena ti padam bez srama, za dvoje krevet, a spavam sama kao da postim sred Ramazana“, otpjevala je Seve i napravila opšti haos.

Na Jutjubu, ali i na mnogim forumima na internetu, ostavljeni su pogrdni komentari prepuni negodovanja, psovki, ali prijetnji Severini, a kako pojedini vjernici kažu, pjevačica ih je time uvrijedila.

Ovo su samo neki od, ajmo reći, blažih postova na ovu temu: „Ovo ti nije trebalo, nisi smela da pominješ naš sveti mesec u tvojoj pesmi, završila si karijeru!“, „Seve, pala si u mojim očima. Pesma je očajna!“, „Inače mi je Seve super, ali ovo je prestrašno. Nemam reči, užas“, „Ako je budeš pevala u Sarajevu, nećeš dobro proći“…

Inače, kako piše Dnevni avaz, prekjuče je bilo nemoguće spot pogledati na Jutjubu jer je stajalo da ga je zbog autorskih prava uklonio Severinin fan-klub, te da je kasnije ponovo postavljen, ali da su brojni komentari bili uklonjeni.

Severina je najavila da će „Hurem“ premijerno uživo izvesti večeras u sarajevskoj Zetri, ali možda se poslije ovakvih reakcija ipak predomisli. Kako Kurir saznaje od izvora bliskog organizatoru koncerta, mjere obezbjeđenja će zbog aktuelnih dešavanja biti pojačane, pa će broj policajaca koji će biti zaduženi za održavanje reda u Olimpijskoj dvorani u Sarajevu biti utrostručen u odnosu na prvobitno planiran.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender