28. 09. 2021.

Bijeljina: Ubio suprugu, zapalio dva vozila i izvršio samoubistvo

Policiji je prvo prijavljeno da je Žarko u dvorištu kuće zapalio svoja dva putnička automobila Golf i Vento, te da je nakon toga izvršio samoubistvo.

Po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici Sektora krim-policije CJB Bijeljina zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva.

Uviđajem je utvrđeno da je Žarko Radovanović u svojoj porodičnoj kući izvršio najvjerovatnije krivično djelo ubistvo svoje supruge Stane, poslije čega je zapalio svoja dva putnička automobila, a zatim pokušao zapaliti jednu porodičnu kuću svog komšije, nakon čega je u dvorištu svog rođaka izvršio samoubistvo, potvrđeno je u CJB Bijeljina uz navođenje inicijala učesnika ove porodične tragedje.

Na mjesto događaja odmah je izašla i ekipa Hitne pomoći, Doma zdravlja Bijljina, koji su Žarka prevezli do Medicinskog centra gdje je i preminuo, najvjerovatnije od povreda koje je sebi nanio pucajući iz vatrenog oružja, pištolja u glavu.

Dežurni tužilac je naložio vršenje uviđaja, kao i preduzimanje svih drugih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja.

Pripadnici vatrogasne jedinice Bijeljina na licu mjesta lokalizovali su požar koji je Žarko izazvao u pokušaju da zapali komšijinu kuću.

Izvor: Klix

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender