Ovo su najljepše grudi estrade! (FOTO)

CECA RAZNATOVIĆ

Grudi popularne folk pjevačice svakako se kotiraju među najljepšim na estradi. Njeno bujno poprsje oduzima mnogima dah, kako na nastupima tako i kada odmara na nekoj mondenskoj destinaciji, gdje do izražaja dolazi njena zanosna linija.
Ceca6

JELENA KARLEUŠA

Cecina rivalka na estradi takođe ima da se pohvali svojim atributima. Kao i mnogi, Karleuša svakodnevno vežba i dotjeruje tijelo do savršentsva. Poznato je da ova pjevačica voli s ponosom da pokazuje svoje bujne grudi, a svoje provokativne fotografije redovno postavlja na svojim profima na društvenim mrežama.

Jelena-Karleusa

NATAŠA BEKVALAC

I popularna “Panonska barbika” ima čime da se pohvali. Nataša, koja je svojevremeno rekla da je uradila estetsku korekciju grudi, pokazala je svoje poprsje nedavno na zabavi magazina “Story”, gdje joj je društvo pravio njena jača polovina Vlada Vuksanović.

nataaaaa

SEKA ALEKSIĆ

Ova lista svakako ne bi bila moguća bez Seke Aleksić. Pjevačica je pored svojih hitova poznata i po bujnim grudima koje ponosno ističe na svojim profilima na društvenim mrežama.

Seka-Aleksic1-2

SORAJA VUČELIĆ

Ista priča važi i za Soraju. Prsata starleta i “Plejboj” zečica svakodnevno na Fejsbuku objavljuje provokativne fotografije kojim muškarcima raspaljuje maštu. Vučelićeva je svojevremeno istakla da je zadovoljna svojom veličinom grudi.

soraja1

STANIJA DOBROJEVIĆ

I druga starleta ima atribute za kojima mnogi muškarci uzdišu. Stanija, poput Soraje, redovno na društveni mrežama objavljuje golišave fotografije koje se redovno komentarišu.

stanija5

ANA KOKIĆ

Iako je majka dva djeteta, Ana izgleda fenomenalno. Pjevačica i supruga vaterpoliste Nikole Rađena je u više navrata pokazala svoje izazovno tijelo, između ostalog i za časopis “Maxim”.

Kokic7

MIA BORISAVLJEVIĆ

Mlada pjevačica takođe se može pohvailiti zanosnim oblinama. Da podsjetimo, Mia je nedavno na svom Fejsbuk nalogu postavila serijal provokativnih fotografija na kojim pozira u bikiniju na plaže.

Mia-Borisavljevic8

Za kraj, pitamo vas, ko po vama ima najljepše grudi?

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender